CE INVATAM LA CURSUL DE PROGRAMARE PHP?

La WebDesignKids cursul de programare WEB te invata cum sa construiesti site-uri, sa lucrezi cu baze de date si cu sisteme de management de continut. La finalul cursului vei avea cunostintele necesare pentru a proiecta si dezvolta pagini web dinamice folosind HTML, CSS, PHP si MySQL.

Totul are un inceput, iar cursurile HTML si CSS sunt baza programarii web. Nu putem construi acoperisul unei case fara a-i construi fundatia. HTML reprezinta structura unei pagini web, iar CSS este finisajul, care iti va transforma siteul dintr-o cutie cu patru pereti intr-o casa adevarata. 

O scurta introducere in DREAWEAVER iti va arata ca odata ce ai invatat notiunile de baza, este foarte usor sa generezi codul HTML pentru site astfel incat sa poti avansa cu incredere pentru a invata bazele programarii in JavaScript.

Vedeta cursului este insa limbajul PHP, iar in cea de-a doua parte a cursului vei invata in mod practic cum sa dezvolti si sa intretii proiecte in cod PHP si cum sa proiectezi aplicatii cu baze de date MySQL pornind inca de la conceperea arhitecturii lor. PHP este unul din cele mai populare limbaje de programare folosite pentru crearea de pagini web.

 

TOPUL CELOR MAI POPULARE LIMBAJE DE PROGRAMARE IN 2014

chart-11

Spre deosebire de alte limbaje de programare (C++, Java), PHP a fost conceput aproape numai pentru a construi rapid site-uri. Nu e de mirare ca aproximativ 250.000.000 de site-uri au fost dezvoltate în PHP, printre care si arhicunoscutele Facebook, WordPress, Wikipedia si Yahoo.

popular_php_sites

 

La finalul cursului vei stii sa implementezi, sa scrii si sa intretii aplicatii simple si site-uri web dezvoltate in PHP si vei intelege functionalitatea aplicatiilor web avansate precum magazine online si sisteme de management de continut.

 

Descarca programa cursului aici.