PRIMAVARA ACEASTA DESCHIDEM OPORTUNITATI!

Suntem foarte bucurosi sa va anuntam ca in aceasta primavara Webdesignkids deschide oportunitati pentru copiii din Ramnicu Valcea!

Pustiul tau s-ar juca toata ziua pe calculator? Stim :) Mai stim si ca ii place sa butoneze si sa se joace si pe tableta si pe telefon. Am ghicit, nu-i asa?!

E minunat! Asta inseamna ca pustiul tau e la curent cu cele mai noi tehnologii si isi dezvolta abilitati pentru lumea actuala. E pregatit mai bine decat tine sa faca fata acestor evolutii, iar tu, ca parinte, iti doresti sa il sustii!

Fii alaturi de copilul tau si inscrie-l la cursurile webdesignkids! Va invata nu sa se joace jocuri, ci sa creeze jocuri,  sa creeze personaje si sa le anime, sa creeze imagini si animatii, sa le faca sa interactioneze. Copilul tau va invata cum sa faca un computer sa faca ce vrea el 😉

Promitem ca la webdesignkids.ro totul se invata in practica si prin joaca, fiindca este modul ideal de a invata copiii lucruri noi. Iar pe langa abilitatile concrete pe care ne dorim sa le dezvoltam cursantilor nostrii, veti observa o crestere in capacitatea lor de concentrare si in gandirea logica.

Desigur ca nu toti copiii vor ajunge programatori, asa cum nu toti copii devin scriitori dupa ce invata sa scrie. Cursurile webdesignkids ii vor ajuta sa se exprime in moduri creative, le dezvolta gandirea logica si ii ajuta sa inteleaga noile tehnologii pe care le intalnesc in viata de zi cu zi.

La Webdesignkids.ro nu urmarim sa-i invatam pe copii o meserie, ci sa ii ajutam sa-si dezvolte inainte de toate un mod de a gandi!