CE INVATAM LA CURSUL DE DESIGN GRAFIC?

Adobe Photoshop este cel mai cunoscut program de editare de imagini 2d, web design, logo-design,  print si alte discipline mass-media, fiind folosit de majoritatea graficienilor din intreaga lume, designeri dar si de oameni obisnuiti.

 

La Webdesignkids, cursul de Photoshop este unul general, in care le prezentam copiilor majoritatea comenzilor si tehnicilor folosite de graficieni din intreaga lume. Cursul este gandit special pentru copii, de echipa noastra de instructori, astfel incat, prin joaca, ei sa inteleaga programul Photoshop si nenumaratele moduri in care il pot folosi.

 

Copiii vor invata sa creeze logo-uri, sa modifice imagini si astfel sa poata crea personajele lor preferate, carti de vizita, flyere, postere si vor putea sa editeze fotografii. Lucrand in Photoshop copiii isi vor dezvolta creativitatea si abilitatea de a se exprima prin elementele vizuale pe care le creeaza.

 

Recomandam cursul copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani, insa primim inscrieri si pentru grupe de varsta mai mari sau mai mici si ne adaptam programa corespunzator.

 

Click aici pentru inscriere!

 

Locatie: Colonel Badescu nr. 5 parter

Durata: sedinte a cate 90 de minute, o data pe saptamana pe o perioada de 6-8luni

Program: programul fiecarei grupe se va stabili de comun acord cu parintii si instructorul

Pret: 35lei/sedinta (se achita in avans 4 sedinte)